De Connection Coin

Doe jij regelmatig boodschappen bij Gedeelde Weelde? Wil je graag meehelpen om de winkel een stabiele basis te geven én daarbij zelf korting krijgen op je boodschappen?

Doe dan mee met de Connection Coin en ontvang het hele jaar door 10% korting op al je boodschappen.

Hoe werkt het? 
→ Je betaalt € 100,- euro per jaar (€ 90,- voor leden) in één keer;
→ De Connection Coin is verkrijgbaar bij de kassa;
→ Op vertoon van je Connection Coin (geen foto) ontvang je vervolgens één jaar lang 10% kassakorting op al je boodschappen;
→ Je beslist elk jaar opnieuw of je het volgende jaar weer gebruik ervan wil maken;
→ Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen aan de Connection Coin.

Rekenvoorbeelden
Spendeer jij bijvoorbeeld 50 euro per week? Dan heb je na 20 weken je 100 euro terugverdiend en ga je verdienen op je boodschappen / krijg je korting. Wanneer je meer dan 50 euro per week spendeert, heb je je 100 euro dus eerder terugverdiend en ontvang je op jaarbasis dus meer korting. Zie hieronder een aantal rekenvoorbeelden:
→ bij gemiddeld € 25,- boodschappen per week geniet je ca. 2% korting op je boodschappen;
→ bij gemiddeld € 37,50 boodschappen per week geniet je ca. 5% korting op je boodschappen;
→ bij gemiddeld € 50,- boodschappen per week geniet je ca. 6% korting op je boodschappen;
→ bij gemiddeld € 100,- boodschappen per week geniet je ca. 8% korting op je boodschappen.

Spelregels
→ De Connection Coin staat op naam en is niet overdraagbaar;
→ Een gezin/huishouden kan één gezamenlijke Coin aanschaffen;
→ Winkelmedewerkers mogen vragen om je identiteitsbewijs te laten zien;
→ Op de Connection Coin staat enkel een nummer. Dit nummer is gekoppeld aan je naam, je contactgegevens en datum van uitgifte. Gedeelde Weelde doet niet aan data-opslag of analyse van je koopgedrag;
→ Na één jaar nodigen we je uit om je deelname te verlengen;
→ Bij opzegging van de Connection Coin is terugbetaling van een deel van je betaling voor de Coin niet mogelijk;
→ De eerste Coin is gratis, bij verlies van de Coin betaal je 10 euro voor een nieuwe.

Waarom?
Wij willen graag verder bouwen aan een duurzame economische basis onder onze coöperatieve winkel. Wij denken dat een aantrekkelijk kortingssysteem voor leden en niet-leden hierin een belangrijk vliegwiel kan zijn: een extra stimulans om regelmatig boodschappen bij Gedeelde Weelde te doen.

Tijdens verschillende bijeenkomsten hebben leden met elkaar de mogelijke vormen van een voordeelsysteem gewikt en gewogen. We zijn uitgekomen op een model dat met een inleg werkt, omdat de coöperatie in deze fase gebaat is bij een systeem dat voor extra liquiditeit zorgt, in plaats van de bestaande (en zo belangrijke) omzet te verminderen. Tegelijkertijd maakt een royale korting van 10% het voor nog meer mensen mogelijk om al hun boodschappen bij Gedeelde Weelde te doen.

De Connection Coin is bedoeld voor personen en huishoudens die minstens 25 euro per week besteden in de winkel. Uit de gesprekken in de coöperatie en in de winkel blijkt dat er ook vraag is naar een variant voor bijvoorbeeld eenpersoonshuishoudens, mensen met een wat kleiner budget of studenten. Dergelijke varianten willen we graag in een later stadium verkennen als we een goede start gemaakt hebben met de Connection Coin.

Een extra coin binnen je huishouden?

Wil je een extra coin voor één of meerdere andere personen in je huishouden? Dat kan. Stuur een mail naar connectioncoin@gedeeldeweelde.nl met de volledige naam van deze perso(o)n(en) en jouw eigen coin nummer. Zodra de coin klaar is krijg je een bevestigingsmail dat je deze af kan halen in de winkel. De extra coins kosten eenmalig €10,- per stuk, te betalen aan de kassa bij het ophalen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws