Financiering

Voel je het al kriebelen? Je kunt Gedeelde Weelde op veel manier helpen. Steek mee de handen uit de mouwen of financier mee. Beide kan ook! Samen zetten we onze schouders onder de eerste coöperatieve winkel van Maastricht. Een unieke kans!

1. Word lid

Voor 100 euro ben je lid van ons vernieuwend project. Jaarlijks ontvang je een rente van 4% op je basisinleggeld. Deze rente wordt vergoed in de vorm van een waardebon voor in de winkel.
De kleine, maar belangrijke lettertjes: Dit inleggeld blijft van jou. Gedeelde Weelde gebruikt het zolang je lid bent. Bij beëindiging van het lidmaatschap krijg je je 100 euro uiterlijk 2 jaar na beëindiging van je lidmaatschap terugbetaald, mits het voortbestaan van Gedeelde Weelde daarmee niet in gevaar komt.

2. Leg extra geld in

Als lid kun je meer geld in de coöperatie inleggen. Dit is aanvullend inleggeld. Ook dit staat op jouw naam en hierover ontvang je ook 4 % rente in de vorm van een waardebon voor de winkel. Bij beëindiging van je lidmaatschap geldt hetzelfde als voor je basisinleggeld. Het verschil is dat je het aanvullend bedrag ook gedurende je lidmaatschap kunt terugvragen.

3. Laad je winkelkar alvast vol

Koop een strippenkaart. Het principe is simpel. Met een strippenkaart betaal je vooruit op je inkopen bij Gedeelde Weelde. Voor 100 euro krijg je bij je toekomstige boodschappen elk bezoek 10 euro korting totdat je strippenkaart vol is. Op die manier help je bij de financiering van de eerste coöperatieve winkel van Maastricht! En dat is niet alles. Je krijgt ook nog eens twee cadeau’s. Een eerste bij aankoop van de kaart: een Granny’s nettasje in Gedeelde Weelde kleur, gemaakt van biologisch katoen uit India en geïmporteerd door Bo Weevil Nederland. Je tweede cadeau wacht op je in de winkel.

4. Word fairtrade suikeroom of- tante

Wil je met je geld een positief verschil maken? Schenk het aan een sociaal relevant initiatief als ‘Gedeelde Weelde’. We verwelkomen schenkingen van leden en niet-leden.

Wil je meer weten? Of wil je op een andere manier financieel bijdragen aan Gedeelde Weelde? Neem dan contact op met Dominique dominique@gedeeldeweelde.nl (+31 (0) 6 14636942) of Luuk luuk@gedeeldeweelde.nl (+31 (0) 6 10935619).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws