Kaasmaatje gezocht!

Kaasmaatje gezocht!

Ben jij niet bang om het mes in een grote Gouda te zetten?

Coöperatie Gedeelde Weelde groeit als kool en dat geldt ook voor onze bijzondere kaasafdeling. Steeds meer mensen weten onze kaasafdeling te vinden voor allerhande mooie kazen en kaasjes: Hollandse kazen, buitenlandse kazen, rauwmelkse kazen, zachte en romige kazen, harde en pittige kazen. Kortom: kazen en kaasjes voor elke liefhebber en voor iedere gelegenheid (op brood, op een kaasplankje en in maaltijden). En allemaal biologisch of biodynamisch en met liefde voor het product en zorg voor de Aarde geproduceerd. Om onze biologische fromagerie in Maastricht verder te laten groeien zoeken we één of twee nieuwe kaasmaatjes.

Als aanvulling op ons team van acht leden die met elkaar dag in dag uit de kaasafdeling runnen, zoeken we nu één of twee meewerkende leden die ons team komen versterken voor een uur of 3-4 per week. Bij voorkeur op een vast moment, maar in overleg zijn ook andere constructies mogelijk.

Belangrijke werkzaamheden zijn o.a.:

· het snijden, verpakken en aanvullen van de kazen en het verzorgen van de presentatie;

· het controleren, prijzen en verzorgen van de kazen;

· het adviseren van klanten over en het laten proeven van ons uitgebreide assortiment;

· het meedenken over en samen vormgeven van het kaasbeleid.

We werken je in en leren je alles over onze heerlijke kazen, over snijtechnieken, verpakkings- en presentatiewijze en hygiëne. Als meewerkend lid ontvang je een vrijwilligersvergoeding van € 4,50 per uur in Weeldes waarmee je in de winkel boodschappen kunt afrekenen.

Houd je van kaas? Weet je er veel van of wil je er meer over leren? Ben je niet bang om het mes in een grote Gouda te zetten en kun je netjes en hygiënisch werken? En heb je wekelijks een paar uur beschikbaar? Zoek dan voor meer informatie contact met Irene Berger (kaas@gedeeldeweelde.nl of 06-361 20 158)Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws