Open Dag bij koffiebranderij Blanche Dael

Open Dag bij koffiebranderij Blanche Dael

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 22/10/2022
10:30 - 14:30


De Blanche Dael Branderij is dé ontmoetingsplek voor koffie- en theeliefhebbers. Voor mensen die hun smaak- en reukzintuigen willen prikkelen en voor bezoekers die graag meer willen weten over de wereld van koffie en thee.

Blanche Dael is dé koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht. Tijdens de ruim 1 uur durende rondleiding, onder begeleiding van een gids, ervaart u waarom. U proeft diverse koffies, krijgt een kijkje achter de schermen (inclusief de koffiebranderij) en ontdekt de wereld van thee. U krijgt bovendien meer inzicht in het koffieproces, van boon tot koffie.

In de branderij van Blanche Dael, daar brandt het vuur. Letterlijk. In het Koffiecafé, of op het bijbehorend terras, geniet u van vers gebrande koffie, rechtstreeks vanuit de branderij. De nadruk in het Koffiecafé ligt op filterkoffie. Onze ervaren barista’s bereiden de filterkoffie met de hand. Uiteraard is het ook mogelijk om te genieten van espresso’s, thee en Maastrichts gebak.

Deze Open Dag wordt speciaal aangeboden aan klanten en leden van Gedeelde Weelde. Inschrijven voor een rondleiding? Email activiteiten@gedeeldeweelde.nl en meld je aan voor de rondleiding om half 11 of 13 uur.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws