Mensen

BRAM

Als consument vind ik het mijn verantwoordelijkheid keuzes bewust en met aandacht te maken. Elkaar inspireren over het verhaal achter een winkel en zijn producten is voor mij daarom een belangrijke reden om lid te zijn van Gedeelde Weelde.

Bram de Volder

CHRISTIANE

In de kunst en cultuur -mijn werkveld- gaat het in essentie om vrijheid en verbeelding. Het stellen van de goede vragen. Waarom zou dat voor mijn boterhammen niet gelden?

Christiane Gronenberg

DOMINIQUE

Gedeelde Weelde is voor mij samen, vanuit een betrokken gemeenschap van consumenten, producenten en winkeliers, een voedselketen creëren waarin respect en zorg voor de aarde, voor mensen en voor de economie inherent en in balans zijn.

Dominique Sleijpen

LUUK

Met elkaar verantwoordelijkheid nemen voor wat we belangrijk en van waarde vinden binnen initiatieven zoals Gedeelde Weelde. Vanuit een gemeenschappelijk verlangen en waarachtige samenwerking. Daar geloof ik in en wil ik aan bijdragen.

Luuk Rövekamp

ROBIN

Een gezicht geven aan mooie initiatieven, dat doe ik het liefst. Gedeelde Weelde is er één van, en extra leuk omdat ik naast ontwerpen ook mee kan denken over alles wat er bij het oprichten van onze winkel komt kijken.

Robin van Hontem

MENSEN

Wilt u lid worden?

U?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws