noodboodschappen

Kunt u momenteel geen boodschappen doen, omdat u tot de Corona-risicogroep behoort of omdat u ziek bent? En woont u in de Gemeente Maastricht (of in één van de randgemeentes Meerssen, Valkenburg of Eijsden-Margraten)? Een groep leden heeft bekeken hoe we als Gedeelde Weelde community ‘noodboodschappen’ kunnen aanbieden. Spontaan vormde zich een whatsapp groep van vrijwilligers die bereid zijn om in deze periode boodschappen te bezorgen.

Er zijn twee mogelijkheden:

  1. U kunt een vast pakket bestellen met verse en gezonde basisproducten: 3 appels, 2 wortels, 1 prei, 2 uien, 1 courgette, ½ knolselderij, 3 hand/pers-sinaasappels, 1 citroen,1 koolrabi, 500 gram aardappels, 1 kleine broccoli, 1 rode biet, 1 knoflook, ½ brood, 1 zakje jongbelegen kaas, 1 pak soyamelk, 1 doosje groene thee, 250 gram basmati rijst, 1 blikje tomatenpuree. Het pakket kost 25 euro.
  2. U kunt een boodschappenlijstje doorgeven.

Om de vrijwilligers tegemoet te komen in de reiskosten, vragen we een vergoeding van 3 euro voor de bezorging binnen Maastricht en 6 euro voor de bezorging in de randgemeentes. Dit geldt voor zowel de bezorging met de auto alsook de fiets.

We vragen aan iedereen die fit genoeg is om gewoon naar de winkel te komen, en deze service echt alleen voor de risicogroepen en zieken te laten.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws