Strippenkaart

De strippenkaarten zijn niet meer te koop vanaf de opening van onze winkel op 18 februari 2019.

Hoe werkt het?

Met de aankoop van strippenkaarten help je bij de financiering van de eerste coöperatieve winkel van Maastricht. Een winkel waar consumenten, winkeliers en producenten samen de koers bepalen. Zodra de winkel open is kun je met de strippenkaarten je boodschappen betalen, één strip per bezoek. De strippenkaarten staat niet op naam, je kunt ze dus uitlenen of aan iemand cadeau geven. Bij de aankoop van je strippenkaarten ontvang je een Granny’s nettasje in Gedeelde Weelde kleur, gemaakt van biologisch katoen uit India en geïmporteerd door Bo Weevil Nederland. Voor iedere strippenkaart kun je straks een tweede cadeau in de winkel ophalen. Wil je weten welke? Bekijk hieronder de negen cadeau’s die we hebben geselecteerd!

Met de strippenkaart actie willen we de laatste 25.000 euro bij elkaar brengen die nog nodig zijn voor de opstart van de Gedeelde Weelde winkel. Het doel zijn dus 250 verkochte strippenkaarten! Met de strippenkaart financieren we de 25.000 euro op een gemeenschappelijke en lokale manier: we leggen met velen geld bij elkaar en besteden het straks weer aan mooie producten in de winkel. Kortom, met de aanschaf van strippenkaarten werken we nu al aan een lokale geld- en waardenstroom.

Kies in de winkel je tweede cadeau

Olijfolie Salvagno

Fles 0,5 liter
Solvagno, Italië

De olijven voor deze extra-vergine olie worden met molenstenen geplet en vervolgens langzaam geperst. Deze verfijnde en zachte biologische olie met een toets van amandel is heerlijk op salades en als smaakmaker bij warme gerechten.

Aceto Balsamico di Modena “goud”

Flesje 100 milliliter
Guerzoni, Italië

Balsamico azijn van biodynamisch geteelde druiven. Gemiddeld 12 jaar in verschillende houten vaten gerijpt. Deze bijzondere balsamico zorgt altijd voor een verrassende en smaakvolle finishing touch.

Riva Moretta Prosecco D.O.C.G.

Fles 0,75 liter
Perlage, Italië

Van biologische druiven uit de wijngaarden van Perlage. De wijn is fris en verfijnd fruitig, bijzonder aangenaam. Licht mousserend (frizzante). Om in gezelschap van te genieten, maar ook om te combineren met lichte gerechten.

Blanche Dael koffie

Pak 250 gram naar keuze
Blanche Dael, Maastricht

Maison Blanche Dael is de oudste ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij van Limburg. Sinds 1878 brandt Maison Blanche Dael verse koffie en het bedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in theespecialiteiten en een ruim assortiment accessoires.

Vivani chocolade

3 repen van 80 of 100 gram naar keuze
Vivani, Duitsland

Heerlijke chocolade, gemaakt van de fijnste biologische ingrediënten en met de beste recepten. Ze zijn er van melkchocolade tot pure chocolade met 99% cacao, met hazelnoten, pepermunt of zelfs chili voor de liefhebbers.

Heerlijke koeken

4 koeken naar keuze
Konsequente BioBäcker, Duitsland

Rijk gevulde koeken met volwaardige ingrediënten om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van een hennepdaalder, notenrondo, amandelhoorntje of een chocokoek? Heerlijk bij de thee of koffie.

Ambachtelijke stroop

3 potjes à 125 gram
Puurvandewall, Nederland

Proef de ambachtelijke biologische rinse appelstroop, perenappelstroop 60/40 en perenappelstroop met kweepeer van Puurvandewall uit Eckelrade. Het fruit is deels afkomstig uit eigen hoogstamboomgaarden.

Ambachtelijke Werfzeep

Stuk 100 gram naar keuze
Werfzeep, Nederland

Werfzepen zijn heerlijk milde, verzorgende douchezepen, vol voedende oliën en van nature aanwezige glycerine. Plantaardig, biologisch en op ambachtelijke wijze gemaakt. Een stukje Werfzeep uit ons assortiment naar keuze.

€ 7,50 korting op Weleda

Op een product naar keuze
Weleda, Zwitserland

Voor haar verzorgingsproducten maakt Weleda dankbaar gebruik van de unieke eigenschappen van planten. Probeer bijvoorbeeld eens een heerlijke huidolie of handcrème voor zachte handen of een ontspannende douchegel.

De voorwaarden

  • Een strippenkaart kost honderd euro.
  • Er is geen maximaal aantal strippenkaarten per persoon/bedrijf, maar op = op.
  • De strippenkaart staat niet op naam, je kan hem dus cadeau geven of uitlenen.
  • Gedeelde Weelde kan kwijtgeraakte of beschadigde strippenkaarten niet compenseren – berg hem dus goed op!
  • Je kan per winkelbezoek één strip à tien euro gebruiken.
  • Vanaf de winkelopening is de strippenkaart twee jaar geldig.
  • Je ontvangt twee cadeau’s met de strippenkaart, een boodschappennetje bij aankoop en een cadeau uit bovenstaand lijstje, af te halen in de winkel. Als je meerdere strippenkaarten aanschaft ontvang je één boodschappennetje, maar voor iedere strippenkaart kun je een cadeau uitzoeken.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws