100 glazen klinken bij Gedeelde Weelde verjaardag

100 glazen klinken bij Gedeelde Weelde verjaardag

Op 16 februari 2020 vierden we de eerste verjaardag van de Gedeelde Weelde winkel met een grote ledenbrunch. Honderd deelnemers toostten op een fantastisch, leerzaam en succesvol eerste winkeljaar en zongen het door lid Thijs gecomponeerde en door Frank spontaan op de piano begeleidde ‘Gedeelde Weelde lied’.

Video door Coen van der Gugten

In de aansluitende algemene ledenvergadering gingen circa vijftig leden met elkaar in gesprek over heden, verleden en toekomst van de coöperatie. Wat een bijzondere dag!

Het verjaardagsfeest werd gedragen door een grote gemene deler: blijdschap over het feit dat we met Gedeelde Weelde laten zien dat het kan, samen een winkel organiseren op basis van coöperatieve principes. En die dan ook nog eens functioneert in de reële economie, het lukte ons immers om naar de voor het eerste jaar begrootte omzet te groeien.

Dank dus aan alle klanten die in dit eerste jaar bij Gedeelde Weelde boodschappen hebben gedaan, en dat hopelijk blijven doen! Dank ook voor alle goede assortiment-tips! Dank aan de 194 leden die hun stem en ideeën, hun inleggeld en vertrouwen geven aan de coöperatie. Duizend dank aan alle leden die in het afgelopen jaar actief hebben meegeholpen, op de winkelvloer en in de werkgroepen. Zonder jullie was dit eerste jaar zo niet gelukt en was het vooral ook niet zó leuk geweest. Dank aan alle producenten en leveranciers voor alle heerlijke producten en het delen van jullie kennis. Dank aan alle andere betrokkenen en partners waarmee we mochten samenwerken, die de coöperatie hebben ondersteund en die kleur en geur hebben gegeven aan het eerste Gedeelde Weelde winkeljaar!

Carlos, Christiane, Dominique, Esther, Luuk, Matthias, Misjél & Robin
Ondernemers- en bestuursleden Coöperatie Gedeelde Weelde

Foto’s door Anneke Lefevre (MalleMuze)Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws