Appelpluk in hoogstam Puurvandewall

Appelpluk in hoogstam Puurvandewall

Maak kennis met Puurvandewall, biologisch fruitteler en ambachtelijke stroopstoker in Eckelrade. Puurvandewall is een van de producentleden van Gedeelde Weelde en daar zijn wij trots op. Sinds 1975 boert de familie Vandewall op biologische wijze. Zij startte met de teelt van groenten (en telen nog altijd specifieke soorten zelf) en heeft in de loop der jaren meer accent gelegd op fruitteelt en het ambachtelijk stoken van stroop. Op www.puurvandewall.nl vindt u meer informatie.

Op woensdag 21 september organiseert Gedeelde Weelde in samenwerking met Puurvandewall ‘appel plukken in de hoogstam’. Vanaf 14:00 uur bent u welkom in de hoogstam van Puurvandewall. Om 16:30 uur sluiten wij weer af. Mart en Magiel Vandewall nemen u mee in hun verhaal achter Puurvandewall en begeleiden u de boom in. Tevens zijn er appels te rapen voor diegenen die liever dicht bij de grond blijven. Een mandje of zak met appels mag u na afloop mee naar huis nemen om een heerlijke appeltaart of appelmoes te maken.

Ook geschikt voor ouders&kinderen!

Om een inschatting te maken van het aantal deelnemers, stellen wij het op prijs wanneer u zich aanmeldt via info@gedeeldeweelde.nl

Voor de onkosten vragen wij een bijdrage van € 5,00 die u terplaatse contant kunt voldoen.

U vindt de locatie als volgt:

Vanuit Eijsden volgt u de Sint Geertruiderweg richting Sint Geertruid. Bij de Scheelbergsweg gaat u  rechts af. Dan neemt u het eerste paadje linksaf, door het hek.

Mogen we u motiveren met de fiets te komen? Wanneer dat niet kan, is er bij droog weer tevens parkeermogelijkheid in de boomgaard voor enkele auto’s.

Bekijk hier de locatie in google maps.

Schermafbeelding 2016-09-08 om 12.27.10Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws