Biologisch Theater

Biologisch Theater

Op 4 januari heeft het Löss Theater in samenwerking met Gedeelde Weelde, LOCOtuinen en de Buurderij Maastricht een Theaterproeverij van het stuk ‘onze Pöl. Boer!’. Alle leden, vrienden van, ondernemers, leveranciers en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd op 4 januari.

  • Locatie voormalig Löss Theater, Achter de Barakken 31 a Maastricht.
  • Vanaf 19.00 staat koffie en thee klaar. Aanvang 19.30. Einde 21.45. Inclusief pauze.
  • De voorstelling is op basis van vrije gave.

Aanmelden is in verband met beperkt aantal plaatsen noodzakelijk via info@praesens.nl. Je krijgt dan een bevestiging retour.

Meer info op www.losstheater.nl Ook voor andere speeldata als je 4 januari verhinderd bent.

Na afloop wordt er een bezoek gebracht aan de nieuwe Gedeelde Weelde Winkel in het Eiffelgebouw (100 meter van het Löss Theater).

In ‘onze Pöl. Boer!’ zien we de jonge boer Pöl  in gevecht met zijn omgeving en zijn gedroomde toekomst. De voorstelling is een voedselbos van gebeurtenissen. Er is geen subsidie toegevoegd, geen mega PR apparaat dat de bodem platwalst, er worden geen massa’s gemeten, het is geen mono-ervaring, maar je oogst in een intieme setting een veelheid aan emotie-fruit, -kruiden en -groente. De voorstelling is ruw en stekelig, poëtisch, ontroerend en puur. Ik zou het een biologisch theaterstuk willen noemen.
Thijs Lenders, script en acteurSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws