De bouw is begonnen!

De bouw is begonnen!

De Gemeente Maastricht heeft in oktober alle vergunning afgegeven voor onze geplande verbouwing en inrichting. De bouw kan dus beginnen!

In de afgelopen weken hebben we al flink gewerkt in de ruimte om alles voor te bereiden voor de verdere werkzaamheden. Zo hebben we bijvoorbeeld al vele uren geïnvesteerd in de vloer. Het Sphinxgebouw is een industrieel monument, gebouwd in de jaren 1928 tot 1941. De geschiedenis is nog goed af te lezen aan onze winkelruimte, bijvoorbeeld aan de rails, maar ook bobbels en beschadigingen in de vloer. Om deze effen en veilig te maken voor de winkel heeft een handvol leden en vrienden enkele dagdelen op de knieën reparaties uitgevoerd.

Vorige week zaterdag hebben tien enthousiaste leden een eerste schoonmaakbeurt gehouden in de winkelruimte. Met stofzuiger, sponzen en schrobmachine gingen zij het stof op de vloer en de kozijnen te lijf. De vloer is nu klaar voor verdere afwerking.

De volgende klussen zijn het opzetten van steigers (9 november), het impregneren van de wanden met caseïne (10 november) en verdere afwerking met leem structuurverf (in de week van 12 november). Kom je een dagdeel helpen? Stuur dan een mail naar peter@gedeeldeweelde.nl

=> Wil je op de hoogte blijven van de verbouwingen en andere nieuws rondom Gedeelde Weelde? Schrijf je dan in voor onze bouwbrief, hiermee informeren we je in de komende tijd over de voortgang van de bouw van de Gedeelde Weelde winkel. Ook lees je hier waarbij we je hulp kunnen gebruiken en wat verder gebeurt in en rondom de coöperatie. Inschrijven>>  (Als je al ingeschreven stond voor de nieuwsbrief van Gedeelde Weelde, dan ontvang je automatisch de bouwbrief.)Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws