Een nieuw ondernemerslid in ons midden: Karlijn

Een nieuw ondernemerslid in ons midden: Karlijn

Sinds februari heeft Gedeelde Weelde er een nieuw ondernemerslid bij: Karlijn Jansen. Hoog tijd om deze fijne winkelier aan jullie voor te stellen!

In februari is Karlijn Jansen toegetreden als ondernemerslid bij Gedeelde Weelde. Zij was al sinds november vorig jaar actief als meewerkend lid en heeft kunnen proeven aan het werk in onze winkel en aan de samenwerking met de verschillende leden. In de afgelopen tijd is zij veel op de groente en fruit afdeling te vinden geweest. 

“Ik ben via ondernemerslid Dominique bij Gedeelde Weelde terecht gekomen. We kennen elkaar van onze ‘Estafette tijd’.” Karlijn en Dominique hebben een tijdje samen in de Estafette gewerkt, de biologische winkel in de Rechtstraat in Maastricht (nu Ekoplaza). Karlijn bleef hier in totaal elf jaar. Karlijns interesse in Gedeelde Weelde werd al in een vroeg stadium geprikkeld: Toen de coöperatie net in de opstartfase zat, kwam zij al naar enkele informatie bijeenkomsten. 

Karlijn heeft een professionele achtergrond in de gezondheidssector. Zij heeft de opleiding Ergotherapie uitgeprobeerd (maar het bleek toch niet helemaal haar ding) en vervolgens Natuurgeneeskunde gestudeerd. “Ik vond mezelf echter nog te jong om meteen therapeut te worden. Zo ben ik bij natuurwinkel Estafette terecht gekomen want ik kon er mensen adviseren over gezondheidsproducten.” Na haar tijd bij de Estafette heeft Karlijn voor (bier)café-restaurant Thembi in de Maastrichtse wijk Randwyck gewerkt. De horeca ervaring die zij hier heeft opgedaan komt haar nu bij Gedeelde Weelde goed te pas.

Karlijn woont in Ében-Émael, net over de grens in België. Samen met haar vriend woont ze hier in een fijn huisje met een grote tuin. Karlijn houdt van hardlopen, wandelen, reizen, musea bezoeken en yoga. Voor haar hobby’s zal zij in de komende tijd wellicht wat minder tijd hebben, want één dezer dagen zal zij bevallen van haar eerste kindje! Daarom is Karlijn op dit moment met zwangerschapsverlof; eind oktober kun je haar dan weer op de werkvloer bij Gedeelde Weelde tegenkomen. 

Wij willen Karlijn alvast heel veel geluk wensen met de rest van haar zwangerschap en een voorspoedige bevallig en gezondheid voor jullie allebei!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws