Eerste bijeenkomst op 26 mei

Eerste bijeenkomst op 26 mei

Kom kennismaken met coöperatie Gedeelde Weelde, een nieuwe en coöperatieve winkel!

op donderdag 26 mei van 20.00 uur tot 22.00 uur
ontvangst vanaf 19.30 uur bij Athos Eet, Athoslaan 12a in Maastricht

Gedeelde Weelde is een winkel in oprichting in Maastricht voor de dagelijkse boodschappen. Het is een coöperatieve winkel van, voor en door de gemeenschap. Een groep betrokken
ondernemersleden draagt zorg voor het dagelijkse reilen en zeilen van de winkel. Ook consumenten en producenten kunnen lid worden van Gedeelde Weelde.

Als lid kunt u meewerken aan de ontwikkeling van de coöperatie en meebeslissen over het vormgeven van de Gedeelde Weelde winkel. U kunt uw bijdrage leveren via werkgroepen, activiteiten en ledenbijeenkomsten. Als leden beslissen we over de koers van de winkel en delen we de lusten, de lasten en de risico’s. Zo nemen we gezamenlijk verantwoordelijkheid voor een voedselketen die uitgaat van earth care, people care en fair share (zorg voor de aarde, zorg voor elkaar en eerlijk delen).

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap in uw ‘eigen’ winkel? Tijdens de bijeenkomst vertellen we u meer over de doelen en de uitgangspunten van Gedeelde Weelde. Ook praten wij u dan als initiatiefgroep graag bij over alle voorbereidingen tot nu toe. En natuurlijk is er voldoende ruimte voor vragen en suggesties en gaan we graag met u in gesprek.

Aanmelden via info@gedeeldeweelde.nl gewenst in verband met een goede voorbereiding.

We hopen u op deze bijeenkomst te ontmoeten.

Hartelijke groeten,
Coöperatie Gedeelde Weelde B.A.
Bram de Volder
Christiane Gronenberg
Dominique Sleijpen
Luuk Rövekamp
Robin van HontemSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws