Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 13/12/2022
20:00 - 22:00


Deze ALV staat onder andere in het teken van de financiën van Gedeelde Weelde. We zouden in deze ALV graag de concept begroting die we als ondernemers- en bestuursleden voor 2023 hebben voorbereid gezamenlijk willen bespreken en vaststellen. Deze begroting bestaat uit de exploitatiebegroting, de investeringsbegroting en de liquiditeitsbegroting. Hierbij zullen we ook een prognose van de resultaten voor dit jaar delen.

Ook stellen we voor om voor deze ALV het voorstel ‘Handreiking ongewenst gedrag & protocollen vertrouwenscommissie’ van de tijdelijke werkgroep vertrouwenscommissie en het voorstel van deze werkgroep voor de benoeming van een eerste vertrouwenscommissie te agenderen.

We zoeken trouwens nog een 2e persoon voor de kascommissie voor het huidige boekjaar. Het zou fijn zijn als de ALV van december dit 2e lid van de kascommissie kan benoemen. Wil jij je hiervoor beschikbaar stellen? Laat het dan weten aan Luuk als penningmeester (via luuk@gedeeldeweelde.nl of 06 – 109 35 619). Hij kan je eventueel óók meer vertellen over de werkzaamheden van de kascommissie.

Hoewel de agenda al redelijk vol zit, nodigen we werkgroepen en leden uit tot het inbrengen van eventuele andere agendapunten vóór 4 december in afstemming met het bestuur. Het agendavoorstel en de vergaderstukken worden uiterlijk een week voor de ALV gedeeld.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws