Algemene Ledenvergadering (ALV)

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Datum/Tijd
Date(s) - 24/10/2023
20:00 - 22:00


Met de laatste zonnestralen die de zomer nog even langer willen laten duren gaan we alweer het najaar in. Wij mogen jullie wederom uitnodigen voor een algemene ledenvergadering (ALV) midden in de herfst, op dinsdag 24 oktober. De vergadering vindt plaats bij onze buren van de SNS, naast Gedeelde Weelde. Inloop is vanaf 19:30 uur, aanvang van de vergadering is om 20:00 uur.
Tijdens deze vergadering willen we met elkaar bijpraten over ‘Terug- en Vooruitkijken’; lukt het ons om alle mooie ideeën en opbrengsten verder te brengen?
Verder staat het onderwerp ‘Organisatie en Ontwikkeling’ op de agenda: Wat heeft de coöperatie nodig om te blijven bloeien en groeien? Hoe staat het met het welbevinden van de meewerkende leden en de ondernemersleden? Hoe creëren we gezonde processen en structuren en hoe gaan we om met werkdruk? Het lijkt ons fijn om met elkaar in gesprek te blijven over deze vragen en ideeën en ook wederzijds zorgen te delen. Hoe ontwikkelen we ons organisatorisch verder als food co-op? Hoe mooi is het dat wij als leden samen deze winkel zo ver gekregen hebben en hoe dragen we dat met elkaar verder de toekomst in? Wat hebben we hiervoor nodig?
Via deze mail willen we ook een Save The Date communiceren voor een volgende ALV op donderdag 30 november. Tijdens deze vergadering zal onder andere het concept jaarverslag van 2022 besproken worden, evenals de conceptbegroting voor 2024.
Kom je ook? Meld je dan even aan via info@gedeeldeweelde.nl.
De agenda en de begeleidende stukken voor de ALV’s ontvangen jullie zoals gebruikelijk een week voorafgaand aan de bijeenkomst.
Wij kijken uit naar een fijne ontmoeting.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws