Algemene Ledenvergadering (ALV)

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Datum/Tijd
Date(s) - 30/11/2023
20:00 - 22:00


Beste leden,

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor onze volgende algemene ledenvergadering (ALV) op donderdag 30 november 2023 van 20:00 tot 22:00 uur bij onze buren van de SNS. De inloop met koffie en thee is vanaf 19:30 uur en na afloop is er gelegenheid om samen nog een drankje te drinken. De agenda en de overige vergaderstukken ontvangen jullie een week voor de ALV.

Wij stellen voor om tijdens deze ALV het concept Jaarverslag van 2022 en de concept begroting voor 2024 met elkaar door te nemen en vast te stellen. In de ALV van juni 2023 hebben we de Jaarrekening van 2022 al vastgesteld. Daarnaast werken we tijdens deze ALV graag verder aan het onderwerp Organisatie & Ontwikkeling. Tijdens de laatste ALV in oktober hebben we een begin gemaakt met de bespreking van dit onderwerp en we zijn enthousiast over de eerste reacties en ideeën die we hierop hebben ontvangen.

Wat houdt het onderwerp Organisatie & Ontwikkeling in? Het gaat goed met onze coöperatie! We hebben inmiddels honderden leden en de winkel draait volop. Om verder te bloeien en groeien is het van belang om met elkaar bewust aandacht te blijven besteden aan onze structuren, processen en ontwikkelingsvragen.

Er zijn al verschillende leden hierover verder met elkaar in gesprek geraakt en we praten graag samen bij. Zo verkennen we stap voor stap de richtingen en mogelijkheden om verder te werken aan wat Gedeelde Weelde nodig heeft om gezond in ontwikkeling te blijven. Voor nu, straks en later.

We nodigen iedereen uit hierover mee te denken. We zijn immers samen in ontwikkeling. In de bijlage bij de notulen van afgelopen ALV vinden jullie de mindmap die voor dit onderwerp is gemaakt. Het is een tekening met thema’s die ons, in het kader van dit onderwerp, bezighouden en aan de hand waarvan we graag met elkaar in gesprek blijven.

Als bijlage bij deze mail treffen jullie ook de concept notulen van de ALV van 24 oktober aan, met daarbij de overige gepresenteerde stukken uit deze ALV.

Aanmelden voor de ALV op 30 november kan via info@gedeeldeweelde.nl. Wij kijken ernaar uit jullie op 30 november te ontmoeten!

Arno, Carlos, Chantal, Dominique, Esther, Irene, Karlijn, Lea, Luuk, Madieke, Marloe, Matthias en Robin

Ondernemers- & bestuursledenSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws