Cursus Salutogenese

Cursus Salutogenese

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 07/06/2020
10:00 - 17:00

Locatie
Gedeelde Weelde winkel


Ook in de geneeskunde krijgen onderwerpen als voeding, beweging, bioritme en stress steeds meer aandacht. Deze leefstijlfactoren blijken veel meer invloed te hebben op onze gezondheid dan we eerder dachten. Wat kunnen we met deze kennis?

Als voormalig huisarts en arts in de klinische Psycho-neuro-immunologie zet Birgit Spoorenberg kennis over de werking van het lichaam en de medische literatuur om naar praktisch toepasbare adviezen voor zowel leken als zorgprofessionals:

Wat kun je zélf doen om je gezondheid te stimuleren?

Je gaat naar huis met beknopte informatie over de werking van het lichaam en een hoofd vol inspiratie om direct zelf mee aan de slag te gaan! Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid middels een donatie je waardering te laten blijken.

Binnen de huidige corona-maatregelen is er voldoende ruimte om de cursus door te laten gaan, na afstemming hierover met de Gemeente Maastricht. Fijn, want werken aan gezondheid lijkt actueler dan ooit!

Vanwege de geldende maatregelen (gepaste afstand houden) kunnen bij deze workshop maximaal 20 personen deelnemen. Er zijn nog een paar plekjes vrij, dus aanmelden kan nog via www.cursussalutogenese.nlSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws