Leden wandeling Mechelen

Leden wandeling Mechelen

Datum/Tijd
Date(s) - 10/09/2023
10:30 - 13:30


Beste leden van Gedeelde Weelde,

Op zondag 10 september gaan we wandelen door het prachtige landschap rondom Mechelen (Nederland). We beginnen om 10:30 uur en zullen een route lopen van ongeveer 6,5 km, dit zal naar verwachting maximaal 2 uur duren.

Ons begin- en eindpunt is bij Kuusj, de varkenshouderij waar wij mee samenwerken. We zullen hier na de wandeling een kleine rondleiding krijgen door de leefomgeving van de varkens, en afsluiten met een drankje. Natuurlijk kun je ook alleen meedoen aan de wandeling als je geen interesse hebt in deze rondleiding.

 

 

Deze wandeling is alleen voor leden en hun gezin, maar je mag als lid wel introducees (maximaal 2) meenemen.

Het adres is:Hilleshagerweg 47a6281 AD Mechelen, Nederland

De wandeling start om 10:30 uur, dus zorg ervoor dat je voor die tijd daar bent. Parkeren kan bij Kuusj op het terrein of aan de overkant van Kuusj (zie foto’s in de bijlage ter verduidelijking).

Laat je even weten of je komt naar de wandeling en/of de rondleiding? En of je alleen komt, met je gezin, of met introducees? Aanmelden kan via activiteiten@gedeeldeweelde.nl. Carpoolen wordt geadviseerd dus zoek contact met elkaar of vraag aan elkaar in de winkel.

Veel groetjes,

Chantal, Claire, Ingrid, Nathalie, Pascalle, Robin en SjuulWerkgroep Community & CommunicatieSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws