Leden Winterwandeling

Leden Winterwandeling

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 30/01/2022
Hele dag


Op zondag 30 januari gaan we wandelen in het Savelsbos. We starten  tussen 10:30 en 12:00 uur in kleine groepjes, die binnen de geldende coronamaatregelen passen. Schrijf je in via info@gedeeldeweelde.nl. Wij sturen je dan alle informatie en jouw specifieke starttijd, zodat we geen ongewenste groepsvorming veroorzaken.

Onderweg lopen we langs percelen waar de schapen van GraasGraag vertoeven en we stoppen ergens voor een warme drank en kleine snack.

Je kunt je inschrijven voor een korte of lange wandeling, ongeveer 5 of 10 kilometer. Geef je even aan of je samen met huisgenoten komt met wie je gaat wandelen, of dat je misschien met een ander lid samen wil wandelen? (op anderhalve meter uiteraard)

De 5km wandeling is iets makkelijker dan de 10km wandeling, maar beide route’s kunnen glibberig zijn met stijle stukken, dus zorg voor stevige wandelschoenen. De routes zijn niet geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn. Meelopen is op eigen risico. Als het weer te slecht blijkt te zijn zullen we de wandeling verplaatsen naar een ander moment.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws