Ledenbijeenkomst over de conceptjaarrekening

Ledenbijeenkomst over de conceptjaarrekening

CategorieënGeen Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 30/05/2023
20:00 - 22:00


Graag nodigen we jullie uit voor een ledenbijeenkomst over de concept Jaarrekening van 2022 op dinsdag 30 mei van 20:00 tot 22:00 uur in ons winkelcafé. Vanaf 19:45 uur staan er koffie en thee klaar en ben je welkom.

De werkgroep Financiën & Administratie (Dominique, Edith, Lianne, Luuk, Marlies & Marloe) heeft de afgelopen maanden de boekhouding over 2022 afgerond. Daarmee hebben we zicht op de concept Jaarrekening van 2022. Deze hebben we ondertussen in het ondernemers- en bestuursledenoverleg (OBO) en met onze accountant en fiscalist besproken. Als goed gebruik binnen Gedeelde Weelde willen we de concept Jaarrekening van 2022 nu vervolgens graag bespreken met hierin geïnteresseerde leden en de kascontrolecommissie. Waarna we hem als onderdeel van het concept Jaarverslag van 2022 ter besluitvorming aan de algemene ledenvergadering (ALV) op woensdag 14 juni van 20:00 tot 22:00 uur (Save the date!) willen voorleggen.

De ledenbijeenkomst op 30 mei is bedoeld voor beeld- en oordeelsvorming over de ontwikkeling van de financiële kant van onze coöperatie. Hoe gaat het financieel met Gedeelde Weelde? Hoe ontwikkelden de omzet, marge, kosten en het resultaat zich in 2022 in vergelijking met onze eerdere winkeljaren en onze begroting? Heeft de beoogde ondernemersvergoeding zich ontwikkeld zoals we ons in de begroting hadden voorgesteld? Hoe heeft de financiering van de coöperatie zich het afgelopen jaar ontwikkeld? En wat gaat goed en wat zijn aandachtspunten?

We nodigen jullie uit om er samen een informatieve en leuke ledenbijeenkomst van te maken. Jullie vragen, opmerkingen en suggesties zijn waardevol om tot een gedragen concept Jaarrekening van 2022 te komen. Voor het deelnemen aan deze ledenbijeenkomst is geen financiële deskundigheid nodig. We beantwoorden met veel plezier alle vragen over het financiële reilen en zeilen van onze coöperatie. Enkele dagen voor de bijeenkomst mailen we jullie de concept Jaarrekening van 2022 bestaande uit de Winst- en Verliesrekening en de Balans.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws