Lezing Germaanse Geneeskunde

Lezing Germaanse Geneeskunde

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 25/08/2022
20:00 - 22:00


MENSEN WORDEN ZIEK! DAT HOORT BIJ GEZOND-ZIJN!

DIT KLINKT PARADOXAAL.

Stel je voor dat het woord ‘ziekte’ wordt vervangen door ‘genezingsproces’. Dan komen we wel iets dichter bij die waarheid.

Wat wij ervaren als ziekteklachten zoals bijvoorbeeld pijn, koorts, zwelling, ontsteking, jeuk, hoesten, diarree, is slechts een fase, een onderdeel van een enorm complex, fysiologisch ‘programma’ in ons lichaam.

Dit proces heeft als doel ons lichaam te ondersteunen tijdens ons verblijf op aarde. Elke cel in dier en mens bevat een blauwdruk om zich razendsnel aan te passen aan een plotselinge verandering in omstandigheden.

Voor een dier gaat het om letterlijke aanpassingen als reactie op een fysiek benarde situatie, zoals een energie spurt om te vluchten voor een roofdier of een verhoogde slijm productie in de keel of darm bij het inslikken van een onverteerbare botsplinter.

Een mensenlichaam reageert meer op plotse figuurlijke omstandigheden. Een vermeende ‘aanval’ door een kritische opmerking of een doodsangst, die wij bijvoorbeeld kunnen ervaren bij het horen van een slechte medische prognose (diagnoseshock).

Tot de ontdekking van Dr. Ryke Geerd Hamer waren we ons niet bewust van de complexe overlevingsprogramma’s op cel- en weefselniveau of hoe onze psyche, hersenen en lichaamscellen als een holistisch organisme samenwerken.

Wij dachten dat ziekte een willekeurig reactie was op een aanval van buiten af, door bacteriën of virussen of schimmels. Of we dachten dat het lichaam zelf onvolmaakt was en ‘ziek’ werd.

WAT IS DIT PROCES EN WAT ZIJN DAN ‘OVERLEVINGSPROGRAMMA’S’?

Donderdag 16 juni a.s. vertel ik over de ontdekkingen van Dr Geert Hamer, samengevat in 5 biologische natuurwetten van de German New Medicine.

Aanmelden kan tot 23 augustus via activiteiten@gedeeldeweelde.nl. Maximaal 30 deelnemers en vol=vol.

Tot dan!

Nik LaansmaSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws