Plukdag!

Plukdag!

CategorieënGeen Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 23/07/2023
10:00 - 12:00


Beste leden,

Bij deze willen wij jullie uitnodigen voor een plukdag bij Buitenplaats Vaeshartelt op zondag 23 juli aanstaande. Dit is in samenwerking met Robby van SoapSeries, hij werkt (o.a.) samen met Vaeshartelt om meer circulair te ondernemen. Rondom het landgoed staan heel veel fruitstruiken, bomen, gaarden, welke op dit moment niet gebruikt worden. Zonde vinden wij! En daarom hebben wij een plukdag georganiseerd. Alles wat je plukt is voor eigen consumptie.

Het zal beginnen op zondag 23 juli om 10:00 uur, en wij verwachten dat je er na 2 uurtjes wel klaar mee bent. Je mag natuurlijk langer blijven!
Jullie zijn ook van harte welkom om iemand mee te nemen, dus neem je kinderen mee, nodig je buren of je vrienden uit en dan maken wij er een gezellige ochtend van!

We ontmoeten elkaar bij de ingang van Buitenplaats Vaeshartelt. Er zal koffie en thee zijn, maar neem zelf wat water mee. Denk ook aan een pet of hoed als de zon fel is.

Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten, dan wordt deze plukdag naar een andere datum verplaatst.

Aanmelden kan via info@gedeeldeweelde.nl. Laat dan ook even weten met hoeveel personen je komt.

Tot dan!

Met coöperatieve groet,

Chantal, Claire, Ingrid, Nathalie, Pascalle, Robin en Sjuul van de Werkgroep Community & CommunicatieSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws