Presentatie en proeverij Perlage

Presentatie en proeverij Perlage

Datum/Tijd
Date(s) - 17/05/2022
20:00 - 22:00


Een avond met wijnhuis Perlage bij Gedeelde Weelde

Dinsdagavond 17 mei van 20 tot 22 uur in ons café

De wijngroep van Gedeelde Weelde en coöperatielid Giorgio Rossano van Rossano Wijnimport nodigen leden, klanten, introducés en andere geïnteresseerden uit om kennis te maken met de mensen achter het Italiaanse wijnhuis Perlage uit Veneto. We krijgen een presentatie en proeverij die verzorgd worden door Ivo (eigenaar en mede-oprichter van Perlage) en Marcella (vaste medewerkster sinds de oprichting).

Perlage maakt stille wijnen, rood, wit en rosé. Maar hun specialiteit is de Prosecco DOCG uit het gebied Valdobbiadene waar een groot deel van de wijngaarden liggen en dat erkend is als UNESCO World Heritage Site sinds 2019.

Het wordt een bijzondere, informatieve én leuke avond. Er bestaat al tientallen jaren een hechte band tussen Giorgio Rossano en Perlage. Vanaf de opening van Gedeelde Weelde zijn we heel blij met de fijne wijnen van Perlage in ons assortiment.

De bijeenkomst is op dinsdag 17 mei, begint om 20 uur en duurt tot circa 22 uur. Inloop is vanaf 19:45 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Ben je erbij? Geef je dan uiterlijk zondag 15 mei op via een mailtje aan wijn@gedeeldeweelde.nl met een vermelding van het aantal personen waarmee je komt.

Welkom!

Ad, Aimée, Luuk & Pim | Wijngroep Gedeelde WeeldeSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws