Verbindende gesprekken diner

Verbindende gesprekken diner

Datum/Tijd
Date(s) - 18/01/2024
18:00 - 21:00


wij ontmoeten elkaar

even

 

begroeten elkaar

even

 

in het voorbijgaan

van het leven

 

 

Sprekende doeken

Woorden in beweging

Samen in gesprek

Het woord maakt ons tot mens. Gesprekken hebben we, in vele verschillende vormen, de hele dag door. We lichten hier het ‘verbindend gesprek’ uit. Een gesprek waarin we uit ‘de waan’ van de dag stappen, stil worden, luisteren en spreken vanuit ons hart. Om elkaar (steeds weer opnieuw) te ontmoeten in wie en waar we zijn.

In Gedeelde Weelde zijn we continu met elkaar in gesprek. Er worden veel woorden gewisseld en we doen, dag in dag uit, ons best ‘echt’ naar elkaar te luisteren. Gedeelde Weelde wil een plek zijn waar iedereen vanuit zijn / haar kracht kan bijdragen aan en zich kan verbinden met onze uitgangspunten – zorg voor de aarde, zorg voor elkaar en eerlijk delen. Daarom willen we in de maand januari speciale aandacht geven aan ‘het gesprek’ en aan de vele waarachtige ontmoetingen die in onze winkel ontstaan.
In samenwerking met Mine Stemkens geven we ruimte aan ieder die wil om met het begin van het nieuwe jaar stil te staan bij wat ons lichaam en onze ziel en geest voedt. Met elkaar in ‘verbindend’ gesprek, uitgenodigd door Mine, met aandacht voor het luisteren en de verstilling.

Waar en wanneer:

De verbindende gesprekken incl. diner vinden plaats op:

8 januari, 18 januari, 23 januari, 30 januari

Tijd: 18:00 – 21:00 – inloop vanaf 17:45.

Plaats: Gedeelde Weelde Maastricht

Kosten: Om de onkosten te vergoeden vragen we een bijdrage tussen € 17,50 en € 35,-. Naar draagkracht zelf te bepalen. Het is óók mogelijk om met Weeldes te betalen.

Aanmelden: per mail naar info@gedeeldeweelde.nl o.v.v. datum, aantal personen en eventuele dieetwensen.

Mine is kunstenares en heeft in de kracht van het woord een manier gevonden om haar verwondering en nieuwsgierigheid naar het leven uit te drukken en daarmee haar medemens te ontmoeten. Voor meer informatie zie https://www.minestemkens.nl/
Mine begeleidt sinds vele jaren deze vorm van dialogische gesprekken in binnen- en buitenland, binnen verschillende settings, groepen, organisaties.

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws