Najaarsproeverij met Eveline Scheren

Najaarsproeverij met Eveline Scheren

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 11/11/2022
20:00 - 22:00


Vrijdag 11 november zal Eveline Scheren, ondernemer achter Vine to Wine en de Biowijnclub, je laten kennismaken met biologische en biodynamische wijnen van diverse wijnhuizen uit Spanje en Frankrijk die we bij Gedeelde Weelde in ons vaste assortiment voeren. Je zult een fijne cava uit Valencia proeven, verschillende heerlijke witte en rode wijnen uit de Languedoc en de Corbières en een elegante wijn uit de Bordeaux. Na deze genoeglijke proeverij weet je welke van deze wijnen bij jouw smaak passen.

Eveline Scheren

foto: Ankie Hogewind

Eveline volgde de opleiding MSc in Wine Management georganiseerd door de OIV in Parijs. Na eerst voor een wijnimporteur in Nederland te hebben gewerkt is ze in 2010 begonnen als specialist in biologische wijnen voor horeca en speciaalzaken. Intussen heeft Eveline vele biologische wijnen geproefd en zo het kaf van het koren gescheiden. Haar focus ligt op betaalbare wijnen met een fijne prijs- en kwaliteitverhouding. We zijn blij met de door haar geïmporteerde wijnen in ons assortiment waarvan er verschillende door De Grote Hamersma erg positief zijn beoordeeld. Haal wat van deze fijne flessen in huis en laat nu de klok een uur is teruggezet de lange avonden maar komen.

Voor deze avond vragen we een bijdrage van € 7,50 per deelnemer voor de flessen die open gaan. Je kunt deze bijdrage contant voldoen. Ben je er óók bij? Geef je dan uiterlijk donderdag 10 november op via een mailtje aan wijn@gedeeldeweelde.nl.

Ad, Aimée, Luuk & Pim | Wijninkopers Gedeelde WeeldeSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws