Wijnproeverij Slow Wine

Wijnproeverij Slow Wine

Datum/Tijd
Date(s) - 02/03/2023
20:00 - 22:00


Wijnproeverij Slow wine

Donderdag 2 maart van 20:00 tot 22:00 uur in het Café van Gedeelde Weelde Inloop vanaf 19:45 uur

Met de lente (primavera) in aantocht krijgen we óók weer aandacht voor en zin in wat frissere en lichtere voorjaarswijnen.

Donderdagavond 2 maart zullen Elias Fraikin en Olga Haveman die vanuit hun bedrijf Slow wine in Kanne wijnen uit Italië importeren je laten kennismaken met verschillende van hun wijnen die deel uitmaken van het mooie assortiment van Gedeelde Weelde.

Elias en Olga gaan voor natuurlijke en eerlijke wijnen, rechtstreeks geïmporteerd van veelal kleine wijnproducenten die zij persoonlijk bezoeken. Wijnen die zijn gemaakt vanuit een overtuiging en met passie en liefde voor het vak. Dus wijnen met verhalen die Elias en Olga graag met ons willen delen.

Er staan deze proeverij 9 wijnen op tafel. We proeven enkele stevigere rode wijnen voor het vroege voorjaar en als begeleider bij mooie Italiaanse gerechten, enkele fijne en aangename witte wijnen en een rosé en verschillende lichtere rode wijnen om in het wat latere voorjaar of van de zomer licht gekoeld te drinken.

Heb je zin om aan te sluiten? Geef je dan uiterlijk zondag 26 februari op via een mailtje aan wijn@gedeeldeweelde.nl

Voor deze avond vragen we een bijdrage van € 7,50 per deelnemer voor de flessen die open gaan. Je kunt deze bijdrage contant voldoen.

Tot dan?!

Ad, Aimée, Luuk & Pim | Wijninkopers Gedeelde WeeldeSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws