Workshop wijn: Wat proef ik eigenlijk?

Workshop wijn: Wat proef ik eigenlijk?

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 31/03/2022
20:00 - 22:30


page1image1079953904

WAT PROEF IK EIGENLIJK?

Wat : Uitnodiging workshop wijn
Wanneer : Donderdag 31 maart 2022 van 20:00 tot 22:30 uur

Waar : Bij Gedeelde Weelde

Het idee was al langer geleden bedacht, maar nu we minder last van Corona hebben gaan we het uitvoeren:

Bij Gedeelde Weelde zijn (h)eerlijke en bijzondere producten te vinden waaronder een mooi assortiment wijnen uit Europa. Voor de wijnen geldt: Diversiteit en kwaliteit staan voorop en altijd biologisch of biodynamisch gemaakt, aansluitend bij de principes van onze winkel. De wijnafdeling wordt door ons Ad, Aimée, Luuk en Pim als ‘Werkgroep Wijn’ verzorgd. En het lukt ons steeds beter om met zorg, smaak en kennis van zaken fijne wijnen voor ieders smaak en budget te selecteren die het wijnschap mogen vullen.

Om jullie als meewerkende leden te informeren over ons wijnassortiment en kennis te laten maken met enkele van onze circa 80 wijnen organiseren we een workshop waarin we met elkaar een 7-tal wijnen uit ons eigen wijnschap gaan proeven. We geven als wijngroep achtergrondinformatie en uitleg, gaan met elkaar proeven, beantwoorden jullie vragen, delen ervaringen en smaken en hopen jullie op deze manier wegwijs te maken in ‘Wat proef ik eigenlijk?’.

We organiseren deze avond in de winkel. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers en er zijn aan deze workshop geen kosten verbonden. Dus wil je meer weten over ons wijnassortiment en vind je het leuk om samen te proeven van wat we allemaal ‘onder de kurk’ hebben? Geef je dan op voor de workshop die gepland is op donderdag 31 maart van 20:00 tot 22:30 uur.

We gaan er met elkaar een informatieve, leerzame en gezellige avond van maken. En mochten er voor deze workshop meer dan 15 inschrijvingen zijn dan organiseren we op een later moment gewoon een volgende.

Inschrijven voor deze workshop kan t/m zondag 27 maart en doe je via wijn@gedeeldeweelde.nl Ben je erbij? Leuk, tot dan!

Ad, Aimée, Luuk & Pim | Werkgroep WijnSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws