Fromagerie Gedeelde Weelde

Fromagerie Gedeelde Weelde

De werkgroep kaas van Gedeelde Weelde heeft verder gewerkt aan de uitbreiding van het – al heerlijke en bijzondere – assortiment uitsnijkazen. De groep geeft ons hier een korte update over hun plannen en dromen…

Onze droom is een Maastrichtse Fromagerie zoals je ze nog in veel Franse stadjes tegenkomt: een feest voor de zintuigen!

Je hebt het misschien al gezien: een groot deel van de voorverpakte kazen, zoals de mozzarella en de feta, hebben de oversteek gemaakt van de kaasvitrine naar de wandkoeling tegenover de kaasafdeling. Alle verse kaasproducten, waaronder ricotta, mascarpone en mozzarella zijn nu allemaal op één plek te vinden, net als de geraspte kazen. Dit geeft extra ruimte in de kaasvitrine, die we aan het invullen zijn met een aantal nieuwe, overheerlijke kazen van het mes. Comté, Morbier, Emmentaler, Fourme d’Auvergne en op termijn ook nog enkele regionale kazen. Van tijd tot tijd zullen we hier ook mooie seizoenskazen aanbieden, zoals de komende herfstweken mooie raclettekazen. Je bent van harte welkom om te komen proeven en genieten! De medewerkers van de Fromagerie geven je graag advies en informatie.

À bientôt!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws