Gezocht! Nieuwe leden voor de Werkgroep Welkom

Gezocht! Nieuwe leden voor de Werkgroep Welkom

Gezocht: Ben jij ook zo enthousiast over Gedeelde Weelde? En wil je dat enthousiasme graag overbrengen op nieuwe leden? Dan is de Werkgroep Welkom iets voor jou.

De werkgroep Welkom informeert nieuwe leden die meer willen weten over Gedeelde Weelde. Veel leden die zich aanmelden hebben belangstelling om zich actief in te zetten in de winkel of in een van de werkgroepen, maar willen toch graag eerst nog wat meer informatie over de organisatie of eerst de sfeer proeven in de winkel.
Daarom organiseert de Werkgroep Welkom kennismakingsgesprekken voor belangstellenden. Meestal zijn die gesprekken individueel, een enkele keer zijn er twee of drie belangstellenden. In die gesprekken komen allerlei vragen op tafel: b.v. hoe komt de keuze voor producenten en producten in de winkel tot stand? Kan ik mij aanmelden om te helpen en wat komt daarbij kijken. Welke werkgroepen zijn er en welke sluiten het beste aan bij mijn belangstelling en ervaring?

Door nieuwe leden welkom te heten vergroten we de betrokkenheid bij Gedeelde Weelde, maar ook hebben we leden kunnen inspireren om meewerkend lid te worden. Al die extra handen, ideeën en ervaring kunnen we goed gebruiken!

Vind je het leuk om nieuwe leden te verwelkomen en heb je tijd om 1 à 2 x per maand zo’n kennismakingsgesprek te voeren meld je dan aan bij de Werkgroep Welkom: welkom@gedeeldeweelde.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws