Gezocht: Ondernemersleden

Gezocht: Ondernemersleden

Ben je winkelier, bakker, groenteboer, kok, barista of foodie? Houd je van goed eten? Is het je passie om met mensen en mooie producten te werken en ben je coöperatief ingesteld?

Gedeelde Weelde is dé winkel voor biologische, coöperatieve en regionale boodschappen in Maastricht. Gevestigd in het mooiste industriële erfgoed van Maastricht, het Eiffelgebouw. Gedeelde Weelde groeit als kool en we zijn op zoek naar collega ondernemersleden om de winkel verder te laten groeien en bloeien. Dat kan zowel fulltime als part time.

Zie je jezelf één of meerdere winkelafdelingen runnen, de daghoreca organiseren, klanten helpen, werkzaamheden coördineren en de producten van onze leveranciers in- en verkopen? Heb je zin om de handen mee uit de mouwen te steken? Heeft samen ondernemen je interesse en spreken de uitgangspunten van Gedeelde Weelde je aan?

Als ondernemers-lid ben je mede eindverantwoordelijke voor het dagelijks organiseren van de winkel, óp de winkelvloer of achter de schermen. Ieder vanuit zijn/haar kwaliteiten maar met een gezamenlijk ideaal en doel voor ogen. Dat doen we samen met, en ondersteund door een steeds verder groeiende groep meewerkende leden.

Spreekt dit je aan? Of ken jij iemand die de passie, energie en capaciteiten heeft om binnen de Gedeelde Weelde winkel mee te doen?

Neem dan contact op via info@gedeeldeweelde.nl of bel met Dominique (0614636942).

We horen graag van je!

Carlos, Christiane, Dominique, Esther, Luuk, Matthias, Michel en Robin

Ondernemersleden van Gedeelde WeeldeSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws