Het was feest!

Het was feest!

Feest!
Op 16 december was het precies acht jaar geleden dat de oprichtingsakte van Gedeelde Weelde werd getekend. En dat vierden we, samen met onze leden en klanten. In een prachtig versierde winkel werd het een bruisende, sfeervolle dag. Met vele traktaties zoals koffie en vlaai, uitgebreide proeftafels en een doorlopende vertoning van de film ‘Gedeelde Weelde – Power of Community’ in onze nieuwe multifunctionele ruimte.

Ook waren een aantal van onze lokale producenten te gast die een gezicht en een verhaal verbonden aan een aantal inmiddels vertrouwde producten uit ons assortiment.

Als klap op de vuurpijl vond ’s middags het eerste ‘Producenten podium’ plaats, waarin een tweetal producenten van het eerste uur onder leiding van spreekstalmeester Pim aan het woord kwam en vragen beantwoorde.

Wat fijn om op zo’n feestelijke dag te zien dat we niet alleen Weelde delen in onze winkel, maar ook vreugde en inmiddels zelfs vriendschappen. Een mooie opmaat naar de feestdagen die eraan komen!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws