Lancering strippenkaart zondag 10 september

Lancering strippenkaart zondag 10 september

De Gedeelde Weelde winkel komt steeds dichterbij – een coöperatieve winkel voor de dagelijkse boodschappen, van voor en door de gemeenschap. Waar we samen werken aan een voedselketen waar we echt blij van worden.  Enkele meters moeten we in de komende weken nog maken, ook financieel. Om zo veel mogelijk mensen op een leuke en laagdrempelige manier mee te laten financieren, lanceren we de Gedeelde Weelde strippenkaart. We nodigen iedereen van harte uit voor de lancering komende zondag van 12.00 – 13.00u bij Kafethéa en we hopen dat je een steentje wilt bijdragen om deze belangrijke actie tot een succes te maken!

Wat is de strippenkaart? 
Met de strippenkaart betaal je je boodschappen vooruit, je koopt hem nu en kunt er straks in de winkel je boodschappen mee afrekenen. Een strippenkaart kost € 100,- en je kunt ook meerdere aanschaffen. De strippenkaart is onafhankelijk van een lidmaatschap – als je de winkel een warm hart toedraagt maar (nog) geen lid wilt worden, kun je met een strippenkaart toch meedoen aan de financiering. Bij aankoop van een strippenkaart ontvang je trouwens ook een leuk cadeau. Het tweede cadeau kun je in de winkel uitzoeken.

Ps: Nog twee redenen om er zondag bij te zijn:

  1. We lanceren dan ook de strippenkaart-website en het PR-filmpje dat we met leden en niet-leden voor deze actie gemaakt hebben!
  2. Kafethéa is gewoon een van de fijnste plekken van Maastricht en serveert heerlijke koffie en lekkernijen…

Locatie
Kafethéa
Mariastraat 6A
6211 EP Maastricht
Tijdstip
12.00 – 13.00u

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws