Luuk blikt terug

Luuk blikt terug

Ondernemerslid en winkelier Luuk Rövekamp kijkt in een blog-bericht terug op de eerste drie maanden van de Gedeelde Weelde winkel.

“Gedeelde Weelde is nu drie maanden open en steeds meer mensen weten de winkel voor hun dagelijkse boodschappen te vinden. Soms voor een mooi brood, een lekker stuk boerenkaas, een doosje regionale eieren en wat verse onverpakte groenten en fruit. Soms voor een volle boodschappenkar met een mooi flesje biologische wijn en een sixpack bier van Gulpener voor het weekend erin en een pak ecologisch wasmiddel er bovenop. En soms voor alleen de koffie van Blanche Dael, enkele mooie repen chocolade uit onze chocoladekast of een aanbiedingsdoosje fijne wijn.

Kortom: Voor ieder wat wils.

De winkel is lopend, per fiets en per auto makkelijk bereikbaar (we zeggen ook weleens: “We zijn de biologische winkel met de grootste parkeerplaats van Nederland”). Én de winkel is zes dagen per week open.

Van verschillende mensen hebben we gehoord dat het voor hun even zoeken en wennen was om Gedeelde Weelde voor hun dagelijkse boodschappen in hun routine en ‘systeem’ op te nemen, maar dat ze er nu heel blij van worden als ze weer met hun aankopen huiswaarts gaan. Het is bekend: Het veranderen van je boodschappenpatroon is niet niks. Nieuwe producten, onbekende merken, onverpakte groenten en fruit zonder plastic, wennen aan brood zonder broodverbeteraars, ….

We zijn nieuwsgierig naar meer bevindingen. Wat ben jij tegengekomen sinds je bij Gedeelde Weelde boodschappen doet? Waar word je blij van? Ben je anders, lekkerder, verser, gezonder gaan eten sinds je bij Gedeelde Weelde boodschappen doet? Of waarom lukt het jou nog niet om wekelijks bij Gedeelde Weelde je boodschappen te doen terwijl je dat wél graag zou willen? En ook: Hoe kunnen we je daarbij helpen? Deel je ervaringen, tips en aarzelingen via info@gedeeldeweelde.nl

Ik, en met mij de andere ondernemersleden, ben heel benieuwd!”Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws