Marlon loopt al bijna 2 jaar stage bij Gedeelde Weelde en heeft het nog steeds naar z’n zin

Marlon loopt al bijna 2 jaar stage bij Gedeelde Weelde en heeft het nog steeds naar z’n zin

Marlon Hamelers loopt al bijna twee jaar stage bij Gedeelde Weelde en heeft het nog steeds enorm naar zijn zin. Hier vertelt hij ons meer over zijn stage en zijn buitengewone hobby’s.

Marlon is 25 jaar, en komt uit Meerssen. Op zijn 19e is hij naar Maastricht verhuisd om op kamers te gaan wonen. Hij doet de opleiding Verkoper niveau 2 op het Vista College, en hij zit nu in zijn examenjaar. Tijdens zijn bijbaantje bij de kringloopwinkel kwam hij erachter dat hij erg houdt van verkopen, en graag verkoopspecialist wilt worden. Het leukst lijkt hem om in een speciaalzaak te gaan werken, zoals een skateboardshop (zijn hobby), of juist in een milieuvriendelijke zaak.

Maar Marlon houdt ook erg van dieren en gaat misschien nog wel de opleiding dierenverzorger doen als hij klaar is met zijn huidige opleiding, hij weet namelijk veel van dieren af en wil hier nog meer over te weten komen. Bij zijn ouders thuis hebben ze een Duitse herder en een dwerg ara (dat is een soort papegaai), Paulie heetie, die heel goed kan praten. Hij zegt bijvoorbeeld “hoi” “kiekeboe” “kusje”, en hij kan zelfs zinnen maken.

Marlon loopt twee volle dagen per week stage bij Gedeelde Weelde. Hij doet eigenlijk van alles wat: mensen adviseren, bijvullen, opruimen, schoonmaken, de winkel een beetje goed verzorgen. Binnenkort gaat hij ook kassa leren.

Hij doet skate- en longboarden als hobby, en gaat vaak op en neer naar Meerssen vanuit Gedeelde Weelde met zijn longboard. Dit is een stuk van 6KM, maar hij doet er maar 15 minuten over! Hij haalt met zijn snelheid vaak wielrenners in, zelfs als hij de Cauberg in Valkenburg op gaat (dus niet omlaag…).

Marlon heeft een Youtube Kanaal “Marlon Hamelers” waar hij filmpjes maakt over skateboarden, long boarden, en hij doet ook aan het fenomeen ‘unboxing’, dat is als je nieuwe spullen per post krijgt en dit gaat uitpakken en uitproberen. Verder doet ook nog gamen en tekenen, vooral in de winter. Marlon zal zich niet snel vervelen!

Wij zijn in ieder geval heel erg blij met deze duizendpoot bij Gedeelde Weelde. Bedankt voor je inzet de afgelopen tijd!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws