Samen aan tafel

Samen aan tafel

De corona maatregelen weerhielden ons niet om dit voorjaar samen aan tafel te gaan voor een aspergemaaltijd… al moest dat dit keer nog even digitaal.

Aan het begin van de lente ging lid Sjuul langs bij De Poshoof in Maastricht om ons via haar camera een impressie te geven van wat er in het voorjaar op de akkers van onze producenten gebeurt. Boer Raymond Niesten liet haar toen zien welke voorbereidingen getroffen worden voor de aardappelteelt, en hij vertelde over de aspergeteelt. Sjuul besloot om nog eens terug te gaan als de asperges uit de grond komen en geoogst worden. Dat bracht zij hier voor ons in beeld.

Toen de asperges van De Poshoof bij ons in de winkel arriveerden hadden we het liefst een gezamenlijke aspergemaaltijd voor leden en vrienden georganiseerd. Vanwege de corona maatregelen moesten we dit jaar een andere oplossing zoeken. Werkgroep Communicatie vroeg daarom aan iedereen om een foto van zijn/haar asperge-eetmomentje op te sturen. Met een kleine ingreep van Photoshop gingen we dus alsnog ‘samen aan tafel’. Minder gezellig dan een écht etentje.., maar wel een leuke opmaat naar onze volgende activiteiten!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws