Terugblik: Het woord in beweging – een bijzondere samenwerking tussen Gedeelde Weelde en Mine Stemkens 

Terugblik: Het woord in beweging – een bijzondere samenwerking tussen Gedeelde Weelde en Mine Stemkens 

In januari waren enkele gedichten op doek van kunstenares en coöperatie lid Mine Stemkens in de winkel te bewonderen. Ook vonden er op vier avonden verbindende gesprekken met diner plaats in onze winkel. Mine gaf ruimte aan alle deelnemers om met aandacht naar elkaar te luisteren en te delen wat gedeeld wilde worden.

“Dank jullie wel voor deze mooie, verrijkende ervaring. Heel bijzonder.”
Anonieme deelnemer

Wij danken iedereen die heeft bijgedragen en deelgenomen aan deze gesprekken en ontmoetingen. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor mogelijke vervolgactiviteiten in samenwerking met Mine Stemkens. Mine’s kaarten, gedichtenbundels etc. zijn nog tot na de carnaval in de winkel te verkrijgen. Meer informatie is te vinden op de website van Mine Stemkens.

“‘Verbonden, warm, dankbaar, ontmoeting, blij, spannend, rust, bijzonder…. ’ een greep uit de woorden die gesproken werden als afsluiting van de verbindende gesprekken.
Het waren mooie bijeenkomsten op een bijzondere plek; met zorg bereid eten en deelnemers die deelden in gesprekken waarin we de buitenkant even verruilden voor de binnenkant en we elkaar als mens ontmoet hebben. Dank jullie allen voor deze mooie ervaringen.”
MineSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws