Voorjaarspoets met Ecopods

Voorjaarspoets met Ecopods

Met Ecopods hebben we een echte natuurlijke krachtpatser in huis gehaald bij Gedeelde Weelde. Van origine ontwikkeld voor professioneel gebruik kun je deze ecologische producten nu ook thuis gebruiken. De capsules zijn volledig in water oplosbaar en bestaan uit natuurlijke ingrediënten in de perfecte dosering voor een grondige (voorjaars) poetsbeurt van je huis. Én door de afmeting nemen ze nauwelijks ruimte in beslag in je keukenkastje.

Maak nu kennis met Ecopods en haal de Starterset in huis voor maar €36,50, inclusief 1 fles en 1 pod All Purpose Cleaner, 1 fles en 1 pod Degreaser, 1 fles en pod Bathroom Cleaner, 1 zak met 40 Floor Cleaner en een gerecycled vaatdoekje.

Gebruik je deze fijne producten al? Dan kun je nu bulk inkopen met tijdelijk 10% korting bij aankoop van 10 losse pods.

Ben je lid van de coöperatie? Dan kun je op 7 april 2024 meedoen met de grote lenteschoonmaak met speciale aandacht voor ecopods.

Tevreden klanten*:
Wij gebruiken de Ecopods vloerreiniger met heel veel plezier. Geen gedoe meer met doseren, geen gesleur met plastic flessen en geen afval! Win-win-win!
Super kwalitatieve producten in een ecologisch jasje! Vier producten vervangen al de andere, dat kan ik als opruimcoach enkel toejuichen.
*bron: www.ecopods.beSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws