Winkelcafé #3: Donderdag 29 juni

Winkelcafé #3: Donderdag 29 juni

Voor leden én niet leden!
Bestellen uiterlijk op 25 juni, afhalen tijdens winkelcafé op 29 juni van 16.00 – 19.00u
Afhalen bij de Brandweerkantine, Capucijnenstraat 21 Maastricht
Betaling alleen ter plekke bij afhalen met PIN

Zuivel, kaas, wijn, brood, sap & stroop

We hebben een zomers assortiment samengesteld met zuivel, kaas, wijn en brood. Daarnaast is er ook nog een mooi voorraadje van sappen en stropen van producentenlid Puurvandewall uit Eckelrade, die je ter plekke kunt kopen.

Bestel je mee?

 

170615_winkelcafe_website-02

Geniet deze keer mee van …

Yoghurt, kwark en kaas van de Michaelshof uit Orsbach (nabij Lemiers). Het familiebedrijf van de familie Zintzen verwerkt alle melk van hun zwartbonte koeien zelf en doen dit volgens de biologisch-dynamische wijze. Voor de kazen wordt dierlijk stremsel gebruikt, de kwark wordt zonder stremsel bereidt. LET OP! Voor de yoghurt en kwark geldt dat de bestelling op donderdag 22 juni vóór 12.00u binnen moet zijn.

Harde en zachte geitenkaas van de Saanenhof uit Heeze (onder Eindhoven). De familie Wanders houdt circa 600 Saanengeiten op hun biologisch-dynamisch bedrijf. Zij verwerken alle melk tot een divers assortiment rauwmelkse specialiteiten. Alle kazen zijn vegetarisch gestremd.

>> Ter kennismaking zijn alle kazen te koop voor de eenheidsprijs van € 24,00 per kilo <<

Rode en witte Riojawijn van Bodega Navarioja in Andosilla (noord Spanje). Op het etiket van de Otis Tarda staat de trapgans afgebeeld. Een zeldzame vogel die zich heeft genesteld in de wijngaarden van Navarioja. Gemaakt van 100% Tempranillodruiven. De wijnen worden minimaal gefilterd en geklaard en hebben een levendig en zonnig karakter.

Ambachtelijke en stevige Duitse broden van Backstube Töllerei uit Aken. Hier bakt Heinrich Töller als 4e generatie ‘Meisterbäcker’ op traditionele wijze in een op hout gestookte steenoven uit 1926. Lees hier meer over ons bezoek aan de Töllerei.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws