Yoga voor leden

Yoga voor leden

‘Weelde delen’ gaat ook over kennis en enthousiasme delen. Wat kun jij inbrengen in de coöperatie? Zo ontstond bij Monique het idee om haar Yogaexpertise te delen met de leden van Gedeelde Weelde.

Monique Janssens is yoga-docente en doet regelmatig haar boodschappen bij Gedeelde Weelde. Vanuit haar enthousiasme over het initiatief wil zij de leden graag uitnodigen voor een (voorlopig) eenmalige yogales in de winkel.

De yogales die Monique gaat verzorgen bij de Gedeelde Weelde start met een op de zonnegroet gepasseerde actieve flow. Rustige bewegingen om het lichaam op te warmen in combinatie met een ontspannen ademhaling. Daarna gaat de les over in een meditatieve Yin yoga. Bij Yin yoga blijven we langer in de zittende of liggende houdingen, waardoor er rek ontstaat in het bindweefsel, wat zorgt voor flexibiliteit en de diepere lagen en gewrichten. Voorbij de kracht en de spiermassa, op naar de uitdagende ontspanning.

Praktisch

De yogales vindt plaats op donderdag 11 juli om 20.30 uur. Er is plaats voor 15 deelnemers. De les duurt een uur en wordt afgesloten met een lekker kopje thee.

De les is voor iedereen te volgen. Of je nu regelmatig sport of nooit, wel eens aan yoga of niet, of je nu man bent of vrouw. Als je een yoga matje hebt, dan zou het fijn zijn als je deze mee neemt. Verder heb je een grote handdoek voor over de mat nodig en raadt Monique je aan om makkelijk zittende kleding aan te doen en te zorgen voor een lekker vest of warme sweater voor tijdens de Yin yoga.

Je mag de les gratis meedoen. Een vrijwillige bijdrage voor het project Swimpie spaarpot van Swim to Fight Cancer dat Monique ondersteunt is welkom.

Aanmelding

Ben je lid van Gedeelde Weelde en wil je erbij zijn op 11 juli? Meld je aan bij Ad via ad@gedeeldeweelde.nlSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws