Zin in een persoonlijke kennismaking?

Zin in een persoonlijke kennismaking?

Wil je lid worden maar wil je eerst nog wat meer weten over de uitgangspunten? Voel je ervoor om je actief in te zetten in de winkel en/of een van onze werkgroepen, maar wil je eerst nog de sfeer proeven? Schrijf je dan in voor een kennismakingsgesprek met onze Welkom werkgroep. 

 

Wat zijn meewerkende leden, wat zijn ondernemersleden? Hoe komt de keuze voor producenten en producten in de winkel tot stand? Kan ik mij aanmelden om mee te helpen, en wat komt daarbij kijken? Welke werkgroepen zijn er en welke sluiten het beste aan bij mijn belangstelling en ervaring? De meeste antwoorden op dit soort vragen zijn te vinden op de Gedeelde Weelde website… maar vaak is het fijner om ter plekke de sfeer van de winkel en organisatie te proeven en de betrokkenen persoonlijk in de ogen te kunnen kijken.

Daarom kan iedereen die zich wil inzetten voor Gedeelde Weelde en de behoefte voelt om meer te weten te komen over de ‘ins and outs’ van Gedeelde Weelde contact opnemen met de leden van de Werkgroep Welkom. Zij kunnen je vragen beantwoorden en, bijvoorbeeld tijdens een kennismakingsgesprek in de winkel, meer vertellen over hoe de organisatie in elkaar zit.

De kennismakingsgesprekken zijn in principe op de 2e woensdag en de laatste vrijdag van de maand (in de middag). Mocht je echt niet kunnen op die tijdstippen, dan is er wel een mouw aan te passen.

Astrid, Gea en Gerrie van de Werkgroep Welkom bereik je via welkom@gedeeldeweelde.nlSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws