Een winkel vol cadeautjes

Een winkel vol cadeautjes

De komende tijd staat weer in het teken van elkaar verrassen en verblijden met het geven en ontvangen van een feestelijk cadeautjes of een mooi pakket. Voor geliefden, vrienden, collega’s of relaties. Na de feestdagen gaan er helaas veel levensmiddelen en aardigheidjes naar de voedselbank, de kringloopwinkel of nog erger de vuilnisbak in. Bij Gedeelde Weelde kun je een cadeautje of pakket met zorg samenstellen. Voor ieder wat wils. Dit kun je zelf doen of door ons laten verzorgen. Van één cadeautje of pakket tot 100 of nog meer. En al dan niet in combinatie met een cadeaubon van Gedeelde Weelde waarmee de ontvanger zelf iets kan komen uitkiezen.

We hebben een winkel vol heerlijke biologische, biodynamische, fair trade en duurzame producten. Met onder andere verwarmende thee, goddelijke chocolade, fijne vruchtensappen en heerlijke nootjes. Met confituren waar je op zondagochtend je bed voor uitkomt, Siciliaanse sinaasappelbloesemhoning, mooie wijnen, regionale biertjes en Franse ciders. Maar ook fijne verzorgingsproducten, geurige bijenwaskaarsen en lieve knuffels. Zelfs aan servetten is door onze inkopers gedacht. En we hebben mooie doosjes, linten en kaartjes om je cadeautje of pakket feestelijk in te pakken.

Wil je een cadeautje of pakket door ons laten verzorgen? Laat het ons weten voor 11 december zodat we de tijd hebben om dit zorgvuldig te kunnen doen. Zo kunnen we alles in de week voor kerst voor je klaarzetten. Dus laat ons je wensen gerust weten via info@gedeeldeweelde.nl, welkom!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws