Informatieavond Blanche Dael

Informatieavond Blanche Dael

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 14/10/2021
19:00 - 20:30

Locatie
Blanche Dael


Bij Gedeelde Weelde vind je koffie die op nog geen honderd meter van onze winkel wordt gebrand: bij Blanche Dael in het Brikkengebouw. Tijdens deze avondactiviteit maak je kennis met het Maastrichtse familiebedrijf en kom je meer te weten komen over de manier waarop Blanche Dael werkt aan een duurzame keten en over de biologische teelt van koffie. Blanche Dael verzorgt voor deze avond een video-call met hun contactpersoon in Honduras (die uit Eijsden komt en dus goed Nederlands spreekt). Ook zullen we enkele koffies kunnen proeven tijdens de activiteit. 

Over onze samenwerking met Blanche Dael
Passend voor de winkelopening zijn we in het voorjaar van 2019 de samenwerking aangegaan met dit Maastrichtse familiebedrijf. De gesprekken die hieraan vooraf gingen waren toen zo vruchtbaar dat Blanche Dael met de import van een nieuwe soort biologische koffiebonen startte. Lees ook hier ons artikel over de samenwerking en de drie koffiesoorten die we bij ons in de winkel aanbieden. De koffie uit Honduras waar we tijdens onze activiteit op inzoomen, voeren we niet standaard in het assortiment, maar zal tijdelijk te koop zijn in de Gedeelde Weelde winkel. 

Praktisch
Deze activiteit vindt plaats op donderdag 14 oktober van 19 uur tot 20.30 uur, bij koffiebranderij Blanche Dael in het Sphinxkwartier. Er is plek voor maximaal 25 personen (vol=vol). Wil je deelnemen, meld je dan snel aan via info@gedeeldeweelde.nl en vermeld met hoeveel personen je komt. Deze activiteit is gratis. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws