Gezocht! Collega ondernemersleden

Gezocht! Collega ondernemersleden

Ben je winkelier, bakker, groenteboer, kok, barista of foodie? Houd je van goed eten? Is het je passie om met mensen en mooie producten te werken en ben je coöperatief ingesteld?

We zijn op zoek naar collega ondernemersleden om de Gedeelde Weelde winkel te laten groeien en bloeien. Dat kan zowel fulltime als part time.

Zie je jezelf één of meerdere winkelafdelingen runnen, de daghoreca organiseren, klanten helpen en de producten van onze leveranciers in- en verkopen? Heb je zin om de handen mee uit de mouwen te steken? Heeft samen ondernemen je interesse en spreken de uitgangspunten van Gedeelde Weelde je aan?

Als ondernemerscollectief organiseren we de Gedeelde Weelde winkel samen, ieder vanuit zijn/haar kwaliteiten maar met een gezamenlijk ideaal en doel voor ogen. En soms ook met inbreng en ondersteuning van onze consumenten- en producentenleden.

Spreekt dit je aan? Heb je goede ideeën/suggesties waarover je met ons wilt sparren? Of ken jij iemand die de passie, energie en capaciteiten heeft om binnen de Gedeelde Weelde winkel mee te doen?

Neem dan contact op via info@gedeeldeweelde.nl of bel met Esther (0610804178) of Dominique (0614636942).

We horen graag van je! Ondernemersleden van Gedeelde Weelde.

Download hier de vacature als PDF

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws