Gezocht: Meewerkende leden

Gezocht: Meewerkende leden

Gedeelde Weelde groeit de laatste tijd als kool. Voor een gezonde werkbalans in onze coöperatie is het belangrijk dat ons team meewerkende leden meegroeit. Heb jij een paar uurtjes ter beschikking om ons enthousiaste team meewerkende leden te versterken? We gaan voor het motto: Vele handen maken licht en vooral leuk werken mogelijk!

Op dit moment werken er ongeveer veertig leden structureel en gepassioneerd mee in de winkel en/of in een van onze werkgroepen. Voor de winkel hoef je niet speciaal opgeleid te zijn, maar heb je een specifiek talent of specifieke kennis dan kun je deze wellicht inzetten in een van de werkgroepen. Zo versterken we elkaar. We hebben bijvoorbeeld een jurist die ons met zijn expertise ondersteunt en een meewerkend lid die momenteel filmpjes maakt voor onze website.

Ben je net aan je studie begonnen, of al tien jaar gepensioneerd, ben je geboren en getogen in Maastricht of nieuw in de stad? Iedereen die zich kan vinden in de uitgangspunten van Gedeelde Weelde en een steentje wil bijdragen aan onze coöperatie is welkom. Je ontvangt voor je inzet een vergoeding in Weeldes (boodschappentegoed).

Ben jij dus lid van Gedeelde Weelde (of wil je het worden) en

…wil je helpen op de winkelvloer?

Denk hierbij aan schappen vullen, presentaties opbouwen, schoonmaak, horeca, kassawerk.

en/of

…wil je meewerken aan een specifiek thema?

Via verschillende werkgroepen organiseren we verschillende werkzaamheden en thema’s die in onze coöperatieve winkel van belang zijn. Een werkgroep is de plek waar we gemeenschappelijk aan onderwerpen werken en zo de coöperatie van een nog sterkere basis voorzien. Hier ontmoet je andere leden, deel je je kennis en energie en plan je samen concrete acties.

 

Er werken momenteel al tientallen leden mee op de winkelvloer. Wil je ook meewerken, of een keer komen proeven hoe het is en wat het inhoudt? Of heb je nog vragen? Neem dan even contact op met de Welkom werkgroep via welkom@gedeeldeweelde.nl.

Weet je al voldoende over meewerken in de winkel, en wil je direct beginnen op de winkelvloer? Dan kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Esther en Dominique via rooster@gedeeldeweelde.nl.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws