Groentemannen & -vrouwen gezocht

Groentemannen & -vrouwen gezocht

Heb jij ook een groen hart voor alle groenten en fruit bij Gedeelde Weelde? Heb je zin om actief te worden in onze community? Voor de afdeling Aardappelen, Groenten & Fruit (AGF) zijn we nog op zoek naar nog 2 of 3 meewerkende leden.

 

Kun jij ook zo genieten van alle groenten en fruit bij Gedeelde Weelde? Vers, gevarieerd, uit het seizoen, onverpakt en als het even kan van tuinders en telers uit de regio? Van alle soorten, variëteiten, kleuren, vormen en geuren? Weet je er veel van of wil je er meer over leren? Wil jij je energie en creativiteit kwijt tijdens het opbouwen en verzorgen van onze groentemarkt? Schrik je niet terug van het sjouwen met kisten of het geven van een bereidingstip aan een klant? En heb je wekelijks 3 tot 8 uur beschikbaar?

Voor de afdeling Aardappelen, Groenten & Fruit (AGF) van Gedeelde Weelde zijn we op zoek naar nog 2 of 3 meewerkende leden die samen met andere meewerkende leden en met ondersteuning van de ondernemersleden op in onderling overleg te bepalen momenten de afdeling willen verzorgen.

Belangrijke werkzaamheden zijn onder meer:

  • Het opzetten van de afdeling van ’s ochtends 8 tot ca. 11 of 12 uur;
  • Het verzorgen van de kwaliteit, de prijzen en de hygiëne;
  • Het verzorgen van de bestellingen;
  • Het samen vormgeven en uitvoeren van het afdelingsbeleid.

Naast de ochtenden zijn er ook mogelijkheden voor kortere shifts gedurende de middagen van ca. 1½ tot 2 uur (o.a. bijvullen, kwaliteit en hygiëne verzorgen).

We werken je in en leren je alles over deze leuke en dynamische afdeling. Als meewerkend lid ontvang je een vergoeding van 4½ Weelde per uur waarmee je in de winkel boodschappen kunt afrekenen.

Meer info? Zoek contact met Carlos (carlos@gedeeldeweelde.nl, 06-21385094) of Arno  (arno@gedeeldeweelde.nl, 06-47587804).Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws