Meewerkende leden gezocht voor groente- en fruitafdeling

Arno en Karlijn op de AGF afdeling

Meewerkende leden gezocht voor groente- en fruitafdeling

Word jij ook altijd zo blij van onze kleurige, goed gevulde groente- en fruitafdeling? Loop je warm voor eten van het seizoen, vers en vaak lokaal? Kom je ook altijd met plezier naar Gedeelde Weelde? Woon je in de buurt? Dan is dit iets voor jou!

Wij zoeken fanatiekelingen die in de middag een uurtje deze mooie afdeling op komen frissen. Zijn de bananen bijna op en staat er nog een doos? Die vul je dan even bij. Liggen de tomaten niet meer binnen bereik, dan schuif je deze even op. Champignons met bakken over de toonbank gegaan? In de koelcel staan er meer.

Voor deze werkzaamheden moet je fysiek weliswaar fit zijn, maar een uurtje is voor velen geen hoge belasting. En misschien moest je toch al boodschappen komen doen of kom je ook even voor de gezelligheid en een kopje koffie naar de winkel.

Je wordt lid van de werkgroep aardappelen, groente & fruit (AGF). We zoeken mensen voor alle winkeldagen van de week. Vaste werkdagen is een pré maar geen ‘must’. Als meewerkend lid ontvang je een vrijwilligersvergoeding van € 4,50 per uur in Weeldes waarmee je in de winkel boodschappen kunt afrekenen.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arno of Karlijn.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws