Vier prachtwijnen van Domaine des Pasquiers

foto van de familie Lambert

Vier prachtwijnen van Domaine des Pasquiers

We hebben al vaker ons enthousiasme over de heerlijke Rhône wijnen van Domaine des Pasquiers gedeeld. Dit domein wordt geleid door de broers Jean-Claude en Philippe Lambert en hun kinderen Matthieu en Perrine. Zij zijn de derde en vierde generatie wijnboeren die het domein leiden. Al hun wijnen zijn biologisch en ze gebruiken geen herbiciden en pesticiden in de wijngaard. De familie streeft naar wijnen waarin de kenmerken van de druivensoort en het specifieke terroir optimaal tot uitdrukking komen.

Eind deze week komt er een nieuwe levering van Domaine Pasquiers bij Gedeelde Weelde binnen. Dit keer een hele pallet rechtstreeks verstuurd van het domein met vier fijne wijnen:

Als 1e de Vin de Pays de Vaucluse Rouge (€ 8,45) die deze winter niet aan te slepen was.

Als 2e de Côtes de Rhône Village Plan de Dieu Rouge (€ 12,45), één van de meest gewaardeerde wijnen van Gedeelde Weelde.

Als 3e de Côtes du Rhône Villages Sablet Blanc (€ 12,45), laat het voorjaar komen.

En als 4e Côtes du Rhône Villages Sablet Rosé (€ 12,45), voor als de lente écht begint.

We leggen de komende dagen de laatste hand aan de uitwerking van onze eigen proefnotities – deze zijn bij de wijnen in de winkel te vinden. We bevelen deze ‘zondoorstoofde’ wijnen van harte aan!

Bij afname van een doosje met 6 dezelfde flessen ontvang je 10% dooskorting. En met de Connection Coin ontvang je nóg eens 10% korting. Wil je een doosje wijn reserveren? Heb je wijnvragen? Mail ons via wijn@gedeeldeweelde.nl

Santé!

Ad, Aimée, Luuk & Pim
Wijninkopers Gedeelde WeeldeSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws