Algemene Ledenvergadering (ALV)

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Datum/Tijd
Date(s) - 11/06/2024
20:00 - 22:00


Beste leden,

Graag nodigen wij jullie uit voor onze algemene ledenvergadering (ALV) van dinsdag 11 juni in het Expertisecentrum van de SNS, bij onze buren.

We stellen tijdens deze ALV in juni zoals gebruikelijk graag het jaarverslag en de jaarrekening 2023 vast, waarover aanstaande donderdag 30 mei nog een ledenbijeenkomst in ons winkelcafé gepland staat (zie de onderstaande uitnodiging met daarin ook de save the date voor de ALV). De stukken voor de bijeenkomst van donderdag vinden jullie als bijlage bij deze mail; tijdens deze bijeenkomst gaan we ons een gezamenlijk beeld van de financiële resultaten over 2023 vormen.

Ook gaan we tijdens de ALV graag in gesprek over een mogelijke verhoging van de vergoeding in Weeldes voor meewerkende leden en komt er een update van de werkgroep vertrouwenscommissie. En als verrassing onderbreken we alle organisatorische onderwerpen van de ALV met een leuk intermezzo.

Heeft jouw werk- of projectgroep of heb je zelf nog agendapunten voor de ALV? Voorbereide agendapunten kunnen t/m zaterdag 1 juni worden ingebracht via email.

Kom je ook naar deze bijeenkomsten? Laat ons dat dan even weten via info@gedeeldeweelde.nl. Beide bijeenkomsten starten om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19:45 uur. Welkom!

Hartelijke groeten,
Arno, Carlos, Chantal, Dominique, Esther, Irene, Karlijn, Lea, Luuk, Madieke, Marloe, Matthias en Robin
Ondernemers- en bestuursleden


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws