Gedeelde Weelde toertocht

Gedeelde Weelde toertocht

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 12/05/2024
10:00 - 13:00


Beste leden/klanten en vrienden van Gedeelde Weelde,

Met regelmaat zien we klanten met hun racefiets bij onze mooie winkel. Pim en Ad, bij jullie wellicht bekend van de kaas- en wijnafdeling, leek het in 2023 een leuk idee om jullie op een zondagochtend uit te nodigen om samen een Gedeelde Weelde toertocht te maken. In september 2023 hebben we de daad bij het woord gevoegd en hebben we met een groepje liefhebbers op een mooie zondagochtend de eerste Gedeelde Weelde toertocht gefietst.

Dit voorjaar het vervolg. Het plan is om een rondje van pak ‘m beet 65 km door het Limburgs landschap te fietsen. Gezien het feit dat het fietsseizoen nog maar net begonnen is, stemmen we ons tempo daarop af. Het motto is ‘Samen uit, samen thuis’. Heerlijk genieten van het heerlijke voorjaar!

Sluit je aan? Voel je dan vrij om je fietsvrienden/vriendinnen uit te nodigen. Ook zij zijn van harte welkom om mee te fietsen.

Wanneer: Zondag 12 mei, we vertrekken om 10 uur en verwachten 13 uur weer terug te zijn.
Waar: We verzamelen rond om 9.45 uur bij Gedeelde Weelde (de winkel is gesloten).

Graag even aanmelden via activiteiten@gedeeldeweelde.nl

Van belang om te weten:
Gedeelde Weelde heeft geen evenementenverzekering. Deelname is op eigen risico. Om de veiligheid te waarborgen is het van belang dat je fiets in goede staat verkeert.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws