Kaasproeverij

Kaasproeverij

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 06/06/2024
20:00 - 22:00


Beste kaasliefhebbers,

Met de zomer in aantocht gaan we op donderdag 6 juni samen een aantal mooie zachte en halfharde kazen van onze Belgische zuiderburen proeven. Zodat we alvast onze favoriete kazen kennen voor elke zomerse gelegenheid: lunch, picknick, borrel of kaasplankje na de maaltijd. Er is altijd een goed moment voor een heerlijk stukje kaas!

Op het menu staan uiteenlopende Belgische kazen uit de buurt: vers, witschimmel, abdijkaas, roodflora en blauwader, zowel van koe, geit als schaap. Stuk voor stuk pareltjes in ons bijzondere assortiment. We komen bij elkaar in het winkelcafé en gaan samen op reis door deze heerlijke kaasselectie. De inloop is vanaf 19:45 uur en we starten om 20:00 uur. Om 22:00 ronden we af.

Natuurlijk vertellen we over de kazen en hun producenten en staan we samen stil bij wat we proeven. Tussen de verschillende kazen door serveren we brood en water, om de smaakpapillen te ‘resetten’. Wie wil ervaren wat de combinatie kaas met bier doet voor de smaakbeleving, schenken we een bijpassend Belgisch bier – met óf zonder alcohol. En wil je liever een glaasje wijn bij de kaas drinken, dan kan dat ook.

Deze proeverij is voor leden én klanten – introducés zijn uiteraard van harte welkom! – en we hebben ruimte voor circa 25 deelnemers.

Als bijdrage in de kosten van deze proeverij vragen we € 10,- per persoon. Deze kun je na afloop contant, via de PIN óf met Weeldes voldoen. En de kassa is aan het einde van de proeverij open om eventueel een stuk van je favoriete kaas af te rekenen.

Ben je er ook bij? Je kunt je tot en met dinsdag 4 juni opgeven via een mailtje aan activiteiten@gedeeldeweelde.nl

Tot dan of al eerder in de winkel!

Hartelijke groet van de kaasmaatjes,

Ad, Arno, Erik, Irene, Ioana, Luuk, Madieke, Pepijn, Rija, Vera & WendySchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws